Coaching

Coaching

coaching small
Mi az a coaching?

Egy nagyon hatékony önismereti módszer, ami közelebb visz téged a valódi önmagadhoz.

A coaching egy gyűjtőfogalom, ami rengeteg technikát takar, életviteli hatékonyságot célzó módszerektől, a párkapcsolati problémák megoldásán keresztül egészen a mélyrehatókig.

Olyan, mint egy svájci bicska.


Miben más az integrál szemléletű coaching?

Leginkább abban, hogy több a belső munka és kevesebb a beszélgetés.

Ha a mentálhigiéné és a pszichoterápia találkozásának van határterülete, akkor ott található az integrál coaching.

Ez egy olyan módszer, ami alkalmazza Ken Wilber munkásságát, az integrál pszichológia modelljeit és egyszerre figyel a felnövés és felébredés folyamataira.

Az ülések során nem az a cél, hogy normális állampolgár, megfelelő nő, leírásszerű férfi legyél, hanem a külső és belső környezetedtől függően elő tudd hozni magadból a teljes potenciálodat.

Megteremtve a fej és szív egyensúlyát.

Csomagok

Coaching csomag

48 000 HUF
 • 70 000 Ft helyett
 • 5 alkalom 5 héten át
 • 60 perces ülések
 • Intenzív belső munka
 • Kedvezmény asztrológiai elemzésre

Coaching csomag II

98 000 HUF
 • 140 000 Ft helyett
 • 10 alkalom 10 héten át
 • 60 perces ülések
 • Intenzív belső munka
 • Kedvezmény asztrológiai elemzésre

Önismeret Extra

98 000 HUF
 • 126 000 Ft helyett
 • Születési képlet elemzése
 • Éves előrejelzés
 • 6 alkalmas coaching
 • Kedvezmény további asztrológiai elemzésre
Miért lehet hasznos számodra ez a módszer?

Az integrál szemléletű coaching azok számára is hasznos, akik spirituális, ezoterikus életet élnek, vagy jobban szem előtt tartják a keleti tanításokat, mivel egyszerre foglalkozunk a felnövés és a felébredés folyamatával.

Ha változtatni akarsz egy szokásodon, megrögzöttségeden, vagy úgy érzed, hogy nem tudsz bánni a mindennapokkal, az élet maga alá gyűr, túl sok a megfelelni vágyás, esetleg sosem jön össze normális párkapcsolat, vagy a meglévővel vannak nagy gondok és már nincs erőd egyedül küzdeni, akkor érdemes megfontolni ezt a módszert.

Mire számíthatsz az alkalmak során?

Megbeszélt gyakorisággal találkozunk személyesen vagy online módon és attól függően, hogy mi a problémád, elkezdünk azon egyre mélyülve dolgozni.

Egyszerre figyelünk arra, hogy az akadályaid leépítése mellett, töltődj és épüljenek az új szokásaid. Tehát nem csak a problémákkal foglalkozunk, hanem az önbizalom, az önértékelés erősítésével is.

Milyen hosszan kell járni?

Változó. Van, aki egy alkalmat kér, és van, akivel immár évek óta együtt dolgozom, mert úgy érzi, nagyon sokat segít neki a rendszeres belső munka.

Számíts arra, hogy mivel a leépítendő szokásaid sem egyik napról a másikra épültek fel, úgy a coaching is hosszabb szokott lenni néhány hétnél.

Lemondási és módosítási feltételek

A megbeszélt alkalom időpontja indokolt esetben módosítható vagy lemondható.

Az időpont előtti napig (24 órán túl) az időpont módosítása vagy lemondása díjtalan. 24 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén módosítási/lemondási díjat kérek, ami az alkalom árának 50 százaléka.
Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látott körülmény miatt marad el a konzultáció. (Ilyennek számít a baleset, hirtelen lebetegedés, meteor becsapódás.)

Jogi tájékoztatás

Az 1997. évi CLIV. törvény (egészségügyi törvény) értelmében Magyarországon pszichiátriai diagnózis felállítására, illetve pszichoterápia végzésére kizárólag klinikai szakpszichológus illetve szakorvos jogosult. Az általam végzett tevékenység nem minősül pszichoterápiának, és nem rendelkezem pszichológus, pszichoterapeuta végzettséggel. Célom az egészséges, azaz pszichés zavarokkal nem rendelkező személyek lelki egészségének megőrzése, fejlesztése illetve életminőségének javítása.

Mit érdemes még tudnod?

Egy ülés 1 óra hosszúságú, és 10 000 Ft az ára, amennyiben heti rendszerességgel szeretnéd.

Egyéb esetben pedig választhatsz a csomag ajánlatok közül, amelyek fentebb olvashatóak, vagy nézd meg alul az árlistát.

Személyes megjelenés esetén készpénzben, online esetén banki utalással lehet fizetni. Számlát állítok ki minden alkalomról.

Árak