Rólam

Gyerekkoromban még sejtésem sem volt arról, hogy a csendes, befelé forduló, inkább háttérben figyelő karakteremet tökéletesen tudom majd használni a segítői szakmában. Sőt, halvány fogalmam sem volt arról, hogy létezik segítői szakma és én abban fogok dolgozni.

Ma viszont már a korábban hátrányosnak bélyegzett tulajdonságaim használatával segítek másoknak fejlődni és elfogadni saját magukat.

Úgy érzem, illik hozzám ez a terület.

2010-re datálom azt a kezdőpontot, amikortól már tudatosan elkezdtem dolgozni az önismerettel. Mint sokaknak, nekem is az Agykontroll tanfolyam jelentette a belépési pontot, amit aztán követett számos könyv, előadás, kisebb workshop, állandó naplózás, majd egy nagyon nagy falat, az El Camino. A nagy utazás megtette a hatását. Egy hatalmas hullámvölgybe jutottam, ami leállított minden addigi tudakozódást.

Némi szünet után az asztrológia és az intenzív terápia segítségével ismét nyeregbe ültem, immár megfontoltabban, reálisabb keretek között. A tanulás és az önfejlesztés egy idő után határkőhöz érkezett. Egyre több felkérést kaptam elemzésre, tanácsadásra és végül úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam a tanácsadó szakmában.

2015-től kezdve dolgozom együtt kliensekkel. Akkoriban kizárólag asztrológiai tanácsadással foglalkoztam, majd csatlakozott mindehhez a pránanadiban tanult energiagyógyászat és előző életes utaztatás.

Sikerült egy olyan egyéni vállalkozást felépítenem, aminek a segítségével teljesen függetlenítettem magam és emellett továbbra is rendszeresen jártam terápiába, valamint fejlesztettem magam tanfolyamokon.

Létrehoztam egy weboldalt és egy facebook oldalt a munkásságom népszerűsítésére és rendszeresen blogoltam, amely egyre népszerűbbé vált.

Lassan az egész életem az önismeretről kezdett szólni és a bennem élő intenzitás ezt felfokozta egy olyan szintre, amelyen már nem volt magánéletem, nem voltak mindennapok, csak a belső fejlődés és a kliensek.

Ezt a szélsőséget törvényszerűen egy újabb hullámvölgy követte, amely alatt nagy csalódásokon mentem keresztül és alaposan meg kellett fontolnom, hogy hogyan folytassam. Az addig tanult világnézet már nem állta meg a helyét, tehát úgy döntöttem, hogy átmenetileg visszavonulok az írástól és visszafogottabban folytatom a munkát.

Új irányt és segítőt kerestem. Ráakadtam az integrál szemléletre és egy olyan terapeutára, aki tovább tudott lendíteni, mind belsőleg, mind szakmailag.

Elkezdtem beépíteni az integrál szemléletet a munkámba, kiléptem a pránanadiból és minden más csoportból, amit korábban követtem. Megszüntettem a korábbi weboldalt és nekiláttam megalkotni ezt a jelenlegit.

Szakmailag a coaching került előtérbe, amihez az asztrológia egy jó kiegészítést nyújt továbbra is.

A coaching tanulása mellett törekszem a keleti oldal minél mélyebb megismerésére is, amihez nagy segítség a Narada Akadémia nemsoká végződő jógapszichológia képzése. Emellett pedig rendszeresen járok szupervízióba a segítőmhöz, ha olyan saját elakadással, vagy kliens problémával találkozom, amit nem tudok megoldani.

A kezdőoldalon megtalálod bővebben is a filozófiámat, de itt is röviden összefoglalnám:

Fótos János

Ha bővebb információt szeretnél arról, hogy mi az, amit nálam igénybe tudsz venni, akkor ezen az oldalon tudsz tájékozódni: