Ki vagyok én?

Sokfélék vagyunk

Többfélék voltunk már, többfélék leszünk még, de mindig van egy vezérlő elv.

Én voltam már egy falusi környezetben felcseperedő, introvertált, sokszor kiközösített, bunkerépítő és természetkedvelő gyerek.

Voltam városi, pörgős, extravertált életmódot élő, sikert hajszoló fiatal felnőtt.

Jelenleg egy szélsőségeivel barátkozó, önmagára gyakran reflektáló, a spiritualitás és a pszichológia iránt érdeklődő felnőtt vagyok.

És ki tudja, mi minden leszek még, de egyvalami hajt: minél mélyebben megismerni saját magamat.

rólam1
camino small

A kalandra hívás

2010-ben gyökeres fordulatot vett az életem Eckhart Tolle – A most hatalma című könyvének elolvasásával. Elkezdtem rátalálni a vezérlő elvre.

Ahogy sokaknak, nekem is az Agykontroll tanfolyam volt az első állomás, amit már meg sem tudom számolni hány könyv, előadás, workshop és más tanfolyam követett.

Az élet gondoskodott arról is, hogy legyenek élő tapasztalataim az önismeretről. Nálam ezt az El Camino adta meg akkoriban. Szerintem kevés megpróbálóbb élmény van annál, mint egyedül, egy idegen országban, minden nap 20 kilométereket menetelve, folyamatosan küzdeni a belső démonokkal, a kétségekkel és fáradtsággal.

Hazaérkezve minden felesleg ki lett takarítva az elmémből. Rájöttem, hogy az önismeret, a spiritualitás messze nem az, amit én addig olvastam, tanultam, hittem.

Majd 2014-ben kopogtatott be újra ez a bizonyos vezérlő elv egy asztrológiai könyv formájában, ami szinte kirobbantott az akkori állapotomból. Mindennél erősebb vágyat éreztem arra, hogy megtanuljam ezt a módszert és sokkal mélyebben megismerjem magamat.

A saját transzformációm

Amit az El Camino elindított és felhozott, annak kezdődött meg a feldolgozása az asztrológia és az egyéni-, majd a csoportos terápia segítségével. Mondhatni élő példájává váltam annak, hogyan zajlik egy transzformáció.

2015 végén már nagyon erős hívást éreztem afelé, hogy amin én átmentem és amin engem keresztülvittek a segítőim, azt én is felvállaltan végezzem. Ebből született meg az az elég nagy félelmeket, majd aztán nagy megelégedést kiváltó döntés, hogy ott hagyom a biztos állásomat és vállalkozóként folytatom az utat.

Megérkeztem. Egy újabb kezdőpontra.

A belső munka természetesen nem állt le. És persze a tanulás sem.

Intenzívebben belevetettem magam az integrál szemléletű coaching és segítés megismerésébe, ami azóta is kiváló döntésnek bizonyul. Zseniális társa az asztrológiának és e két módszert minden alkalommal ötvözve használom, bárki is fordul hozzám.

Az út folytatódik…

rólam2

Ha össze kellene foglalnom néhány pontban, hogy mi vezérli a gondolkodásomat:

Az önismeretben nincs egyetlen, kizárólagosan helyes irány.

Az emberi lét részben korlátozott, részben szabad akarati. Az előbbit kiismerve, az utóbbit felhasználva tudunk benne haladni.

Technikától, módszertől függetlenül, ami gyógyít, az a csend, a meghallgatás és a mély megértés.

Pontosan úgy működik a pszichénk gyógyítása is, mint a testünké. Meg kell teremteni a megfelelő körülményeket és a rendszer helyreállítja önmagát.

Mindezek fényében én abban szeretnélek segíteni, hogy megtanuld vezetni saját magad, rátalálj a saját vezérlő elvedre.

Ha szeretnél olvasni arról, hogy miként tudok neked segíteni, akkor