Ki vagyok én?

Sokfélék vagyunk

Többfélék voltunk már, többfélék leszünk még, de mindig van egy vezérlő elv.

Én voltam már egy falusi környezetben felcseperedő, introvertált, sokszor kiközösített, bunkerépítő és természetkedvelő gyerek.

Voltam egy városi, pörgős, extravertált életmódot élő, sikert hajszoló fiatal felnőtt.

Jelenleg egy szélsőségeivel barátkozó, önmagára gyakran reflektáló, a spiritualitás és a pszichológia iránt is érdeklődő felnőtt vagyok.

És ki tudja, mi minden leszek még. 🙂

rólam 1 ps small
camino small

A kalandra hívás

2010-ben gyökeres fordulatot vett az életem Eckhart Tolle – A most hatalma című könyvének elolvasásával. Elkezdtem rátalálni a vezérlő elvre.

Ahogy sokaknak, nekem is az Agykontroll tanfolyam volt az első állomás, amit már meg sem tudom számolni hány könyv, előadás, workshop és más tanfolyam követett.

Az élet gondoskodott arról is, hogy legyenek élő tapasztalataim az önismeretről. Nálam ezt az El Camino adta meg akkoriban. Szerintem kevés megpróbálóbb élmény van annál, mint egyedül, egy idegen országban, minden nap 20 kilométereket menetelve, nem tudva azt, hogy hol fogok aludni, folyamatosan küzdök a belső démonokkal, a kétségekkel és a hitrendszeremmel.

Hazaérkezve egy hullámvölgy kapott el, amelyben azt éltem meg, hogy az önismeret, a spiritualitás messze nem az, amit én addig olvastam, tanultam, hittem.

Majd 2014-ben kopogtatott be újra ez a bizonyos vezérlő elv egy asztrológiai könyv formájában, ami szinte kirobbantott az akkori állapotomból. Mindennél erősebb vágyat éreztem arra, hogy megtanuljam ezt a módszert és sokkal mélyebben megismerjem magamat.

A saját transzformációm

Amit az El Camino elindított és felhozott, annak kezdődött meg a feldolgozása az asztrológia és az egyéni, majd a csoportos terápia segítségével. Mondhatni élő példájává váltam annak, hogyan zajlik egy transzformáció.

2015 végén már nagyon erős elhívást éreztem afelé, hogy amin én átmentem és amin engem keresztülvittek a segítőim, azt én is felvállaltan végezzem. Ebből született meg az az elég nagy félelmeket, majd aztán nagy megelégedést kiváltó döntés, hogy ott hagyom a biztos állásomat és vállalkozóként folytatom az utat.

Megérkeztem. Egy újabb kezdőpontra.

A belső munka természetesen nem állt le. Úgy találtam, hogy nincs inspirálóbb és felszabadítóbb annál, minthogy egy segítővel, bizalmas kapcsolatban együtt dolgozhatok, akár a legmélyebb részeimen is.

És persze a tanulás sem állt le. A hullámvölgyek és hegyek után, intenzívebben belevetettem magam az integrál szemléletű coaching és segítés megismerésébe, ami azóta is kiváló döntésnek látszik. Zseniális társa az asztrológiának és a kettőt most már minden alkalommal ötvözve használom, bárki is fordul hozzám.

Az út folytatódik…

rólam 2 small

Ha össze kellene foglalnom néhány pontban, hogy az eddigi utamon mi az, ami kikristályosodott bennem, ezek lennének:

Az önismeretben nincs egyetlen, kizárólagosan helyes irány.

Az emberi lét részben korlátozott, részben szabad akarati. Az előbbit kiismerve, az utóbbit felhasználva tudunk benne haladni.

Technikától, módszertől függetlenül, ami gyógyít, az a csend, a meghallgatás és a mély megértés.

Pontosan úgy működik a pszichénk gyógyítása is, mint a testünké. Meg kell teremteni a megfelelő körülményeket és a rendszer helyreállítja önmagát.

Mindezek fényében én abban szeretnélek segíteni, hogy megtanuld vezetni saját magad, rátalálj a saját vezérlő elvedre.

Ha szeretnél olvasni arról, hogy miként tudok neked segíteni, akkor