Horoszkópállítás

horoszkópállítás small
Mi az a horoszkópállítás?

Ez egy olyan módszer, ami hasonló a családállításhoz.

Annyiban más, hogy élő személyek helyett itt az asztrológiai szimbólumok képviselik a szereplőket egy adott problémával, szituációval kapcsolatban.

Minden más ugyanarra az elvre épül: a térben megjeleníthetővé tesszük azokat a belső tartalmakat, amelyek a tudtodon kívül befolyásolnak téged és megpróbáljuk ezeket rendbe tenni.

Miben segít ez a módszer?

A legfontosabb, hogy el tudod érni azt a szintet, hogy nem érzed magad áldozatnak. Azt érzed, hogy akármilyen karakterrel is születtél, azzal együtt tudsz élni és egyre jobban ki tudod hozni belőle a lehetőségeket.

Ha azzal a problémával érkezel, hogy egy adott személlyel szeretnéd rendezni a kapcsolatodat, akkor nem ritkaság, hogy az állítás végeztével már 1-2 napon belül látható változás áll be a kapcsolatban.

Ezeken kívül pedig megannyi formája létezik még a gyógyulásnak.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban?

Mindenki több én-részből áll. Én három lényeges én-részt szoktam megkülönböztetni: a férfi oldalt, a női oldalt és az egót. Ők az állítás főszereplői.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az állítás elején elmondok minden fontos információt és lefektetjük az alapszabályokat. Majd a padlóra kirakom a születési képletedet és te beállsz középre. Elkezdesz ráhangolódni a helyedre és észre fogod venni, hogy megindul az érzet- vagy információ áramlás.

Elindul egy spontán gyógyulási folyamat benned, amely annak köszönhető, hogy végre ki vannak mondva olyan elfojtott dolgok, melyekre eddig nem láttál rá, vagy nem tudtad felvállalni.

Én ott vagyok melletted végig. Amikor kell, irányítok, amikor kell engedek, vagy beállok egy-egy szerepbe.

Lemondási és módosítási feltételek

A megbeszélt alkalom időpontja indokolt esetben módosítható vagy lemondható.

Az időpont előtti napig (24 órán túl) az időpont módosítása vagy lemondása díjtalan. 24 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén módosítási/lemondási díjat kérek, ami az alkalom árának 50 százaléka.

Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látott körülmény miatt marad el a konzultáció. (Ilyennek számít a baleset, hirtelen lebetegedés, …)

Miről érdemes még tudnod?

Egy alkalom kb. 1,5 óra,  az ára 18 000 Ft/alkalom.

A módszer csak személyes megjelenéssel vehető igénybe.

Székesfehérváron, a Semmelweis utcában várlak szeretettel.