horoszkópállítás

Mi az a horoszkópállítás?

Egy olyan módszer, ami hasonló a családállításhoz, de annyiban más, hogy élő személyek helyett itt az asztrológiai szimbólumok képviselik a szereplőket egy adott problémával, szituációval kapcsolatban.

Minden más ugyanarra az elvre épül: a térben megjeleníthetővé tesszük azokat a belső tartalmakat, amelyek a tudtodon kívül befolyásolnak téged és megpróbáljuk ezeket rendbe tenni.

horoszkópállítás small
Miben segít ez a módszer?

El tudod érni azt, hogy nem érzed magad az életed áldozatának. Akármilyen karakterrel és háttérrel születtél, azzal együtt tudsz élni és egyre jobban ki tudod hozni belőle a lehetőségeket.

Ha például azzal a problémával érkezel, hogy egy adott személlyel szeretnéd rendezni a kapcsolatodat, akkor nem ritkaság, hogy az állítás végeztével már 1-2 napon belül látható változás áll be, mivel tudod mit kell tenned, min kell változtatnod.

Ezeken kívül megannyi formája létezik még a gyógyulásnak attól függően, hogy mit akarsz megjeleníteni a térben saját magad árnyékosabb területeiből.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban?

Mindenki több én-részből áll. Én három lényeges én-részt szoktam megkülönböztetni: a férfi oldalt, a női oldalt és az egót. Ők az állítás főszereplői.

Az állítás elején elmondok minden fontos információt és lefektetjük az alapszabályokat. Majd a padlóra kirakom a születési képletedet és te beállsz középre. Elkezdesz ráhangolódni a helyedre és észre fogod venni, hogy megindul az érzet- vagy információ áramlás.

Ezzel fogunk dolgozni és kibontjuk belőle azt, ami számodra beindítja a gyógyulási folyamatot vagy a megoldás meglelését.

Mindez annak lesz köszönhető, hogy végre ki vannak mondva olyan elfojtott, elrejtett dolgok, melyekre eddig nem láttál rá, vagy nem tudtad felvállalni őket, de befolyásolták a működésedet.

Én ott vagyok melletted végig. Amikor kell, irányítok, amikor kell engedek, vagy beállok egy-egy szerepbe, a kettőnk közös munkájából pedig megszületik az a megkönnyebbülés, amire vágysz.

Miről érdemes még tudnod?

Egy alkalom kb. 1,5 óra,  az ára 22 000 Ft.

A módszer csak személyes megjelenéssel vehető igénybe.

Székesfehérváron, a Semmelweis utcában várlak szeretettel.

Lemondási és módosítási feltételek

A megbeszélt alkalom időpontja indokolt esetben módosítható vagy lemondható.

Az időpont előtti napig (24 órán túl) az időpont módosítása vagy lemondása díjtalan. 24 órán belüli módosítás vagy lemondás esetén módosítási/lemondási díjat kérek, ami az alkalom díjával egyenlő.

Kivételt képeznek a vis maior esetek, amikor valamilyen előre nem látott körülmény miatt marad el a konzultáció. (Ilyennek számít a baleset, hirtelen lebetegedés, …)